Agendaer for klubmøder og arrangementer

Agendaer for klubmøder og arrangementer

Velkommen til GHS-Fotos agenda-side.

Her skrives løbende nye agendaer ind, efterhånden som der indkaldes til klubmøder, ture og andre arrangementer. Nyeste og gældende indtil afholdelse står øverst. Brugte agendaer bibeholdes og synker kronologisk ned på siden. Det er meningen, at kalenderindkaldelser og mails om arrangementer skal linke til denne agendaside, hvor evt. information om ændringer holdes a'jour. På denne måde kører ingen fejlagtigt til Skagen, når turen var ændret til Gedser, fordi de kiggede i en forkert version. Ændringer annonceres selvfølgelig direkte til alle inviterede.

03.11.2010, GF Center, lok 4, kl. 19-22

AgendaerPosted by Per H. Nørgaard Sat, October 30, 2010 21:25:45
Kære pixelister

Selvom der gar været forskellige små fotouflugter ind imellem vores fotoaftener er det nu på tide at vi får kameraet med i tasken til fotoaften igen.

- Og hvad er mere nærliggende nu hvor vi netop officielt går (er gået) ind i den mørke vintertid end at tage fat i lyslægning.

Aftenens tema'er er med hovedfokus på kreativ brug af flash hvor vi opdelt i mindre grupper vil dykke ned i at arbejde med:

- Effektiv udnytning af lukkergardiner i forbindelse med flash
- strobo-light
- lyslægning og opblødning i forbindelse med fotografering af (meget) reflekterende objekter, stilleben.
- og i tilknytning til de første "flash-manipulation" eller måske nærmere lyslægnings, man kunne måske kalde det "at male med flash" - for at sætte nogle tanker igang...

Vel mødt til en kreativ aften med små faste opgaver - men hovedvægten ligger på at vi lærer af hinanden og at alle får nogle nye idéer med hjem (tag også gerne idéer med...)

Vi slutter, hvis der er tid til det, af med lidt billedkig, dels med billeder fra forsøgene men tag også gerne billeder med fra f.eks sort-sol, Greyhounds, bueskydning eller noget helt tredie.

Vi når nok ikke at få en ny projektor til denne aften, men satser på at vi har den klar til næste klubaften.

Vel mødt til en hyggelig aften.

På fotoudvalgets vegne
Per