Agendaer for klubmøder og arrangementer

Agendaer for klubmøder og arrangementer

Velkommen til GHS-Fotos agenda-side.

Her skrives løbende nye agendaer ind, efterhånden som der indkaldes til klubmøder, ture og andre arrangementer. Nyeste og gældende indtil afholdelse står øverst. Brugte agendaer bibeholdes og synker kronologisk ned på siden. Det er meningen, at kalenderindkaldelser og mails om arrangementer skal linke til denne agendaside, hvor evt. information om ændringer holdes a'jour. På denne måde kører ingen fejlagtigt til Skagen, når turen var ændret til Gedser, fordi de kiggede i en forkert version. Ændringer annonceres selvfølgelig direkte til alle inviterede.

01.12.2010, GF Center, lok 4, kl. 19-22

AgendaerPosted by Per H. Nørgaard Mon, November 29, 2010 20:32:18
Kære Pixelister

Selvom der er rig mulighed for at lege i sneen bliver den næste fotoaften nu alligevel holdt indendøre.

- Siden sidst har der været afholdt lyslægnings-kursus hvor nogen har deltaget. Det vil vi kort følge op på, Niels Jørgen er klar på at endnu en runde for dem der ikke kunne være med første gang - men hvornår skal det være?


- Vi skal have udstillet billeder på CR kontoret også - derfor må I der har billeder fra tidligere som er natur relaterede og tidligere har været udstillet meget gerne tage nogen med, så vil vi sammen i løbet af aftenen udvælge og sætte i ramme til denne udstilling.

- Til rådhus udstillingen vil vi gerne have nogen af de maskin relaterede billeder der blev taget med hjem sidst, tilbage igen (da vi ved at der er nogen på rådhuset der bliver skuffede hvis ikke de er med :-)

Har du ikke mulighed for at komme på selve aftenen med billederne må du meget gerne tage fat i enten Lars eller undertegnede så finder vi en mulighed for at tage imod dem.

Ellers vil vi tage fat i aktuelle emner:
- Grundfos OL, 2011, hvem, hvad og seneste nyt fra komitéen (fil str. m.v.)
Hvad er vores ønsker i den forbindelse?
- Budget & udvalg 2011
- Så kom sneen, men det er mere til hundeslæde end flyvetur pt. - vi ser frem
mod næste sæson. Har du en idé til et godt arrangement så tag den med!
- "tips & tricks" & "mit workflow"
- "Hvad blev der egentlig af den der macro konkurrence...?"
- Aftenens debat emne: Billedmanipulation, "hvor går grænsen" - tag nogle af dine egne "manipulationer" med.

Vel mødt til en hyggelig aften!
På vegne af fotoudvalget
Per

P.S: Den nye Projektor er nu bestilt, men når næppe frem til denne aften - men vi har den helt sikkert til juleafslutningen næste gang, hvor den står på "gløg & æbleskiver".