Agendaer for klubmøder og arrangementer

Agendaer for klubmøder og arrangementer

Velkommen til GHS-Fotos agenda-side.

Her skrives løbende nye agendaer ind, efterhånden som der indkaldes til klubmøder, ture og andre arrangementer. Nyeste og gældende indtil afholdelse står øverst. Brugte agendaer bibeholdes og synker kronologisk ned på siden. Det er meningen, at kalenderindkaldelser og mails om arrangementer skal linke til denne agendaside, hvor evt. information om ændringer holdes a'jour. På denne måde kører ingen fejlagtigt til Skagen, når turen var ændret til Gedser, fordi de kiggede i en forkert version. Ændringer annonceres selvfølgelig direkte til alle inviterede.

15.12.2010, GF Center, lok 4, kl. 19-22

AgendaerPosted by Per H. Nørgaard Sun, December 12, 2010 11:09:25

Kære Fotoentusiaster

Så er det blevet tid til årets sidste fotoaften i grundfos centeret.

Der blev på sidste klubaften taget lidt hul på debatten omkring hvad vi skal næste år og de ting vi oprindeligt har fyldt i et idé katalog.

- Hvem har gode ideer til udflugter, og vil være tovholder.

- Hvem har rejsebeskrivelser/oplevelser, de gerne vil dele med os andre?

- Hvem har specialviden, som måske kan være i andres interesse (Niels Jørgen vil f.eks. gerne fortælle om begynder-lyslægning og Jørgen Jensen vil gerne fortælle lidt omkring jpg formatet og tab i forbindelse med billedbehandling, undertegnede har også stadig mod på at lave en praktisk "Action-foto" træning)

- Hvem kender nogen, som vi kan hyre til en klubaften.

- Hvem har problemer, som vi måske kan tage op/løse på en klubaften

Nogle af de ting vi har været ude til iår er oplagte til at sætte på kalenderen for næste år.... og så sætte kalenderen på websiden?

Agenda:

- Velkomst med gløg og æbleskiver

- Sidste nyt fra udvalget, udstillinger, udvalg 2011, budget etc.

- Idekatalog for næste år - arrangements kalender på websiden?

- Den nye projektor skal indvies*, tag nogle af årets (årenes?) pragtskud eller "problem-børn" med til en hyggelig billedkigning

Venlige fotohilsner på vegne af udvalget

Per

*Med forbehold - Vi har ikke modtaget den endnu, men den burde være "lige om hjørnet" og med en kalibrering burde vores nuværende grøn-stiks problemer være fortid.