Agendaer for klubmøder og arrangementer

Agendaer for klubmøder og arrangementer

Velkommen til GHS-Fotos agenda-side.

Her skrives løbende nye agendaer ind, efterhånden som der indkaldes til klubmøder, ture og andre arrangementer. Nyeste og gældende indtil afholdelse står øverst. Brugte agendaer bibeholdes og synker kronologisk ned på siden. Det er meningen, at kalenderindkaldelser og mails om arrangementer skal linke til denne agendaside, hvor evt. information om ændringer holdes a'jour. På denne måde kører ingen fejlagtigt til Skagen, når turen var ændret til Gedser, fordi de kiggede i en forkert version. Ændringer annonceres selvfølgelig direkte til alle inviterede.

01.09.2010, GRF Center, lok 4, kl. 19-22

AgendaerPosted by Per H. Nørgaard Thu, August 26, 2010 13:25:20

Hej Fotoentusiaster

Efter en forhåbentlig veloverstået sommerferie er det blevet tid til at mødes igen til fotoaftener.

Aftenens program bliver med hovedfokus på billedkig, dels har vi stadig til gode at se billeder fra sommerudflugten til Ree dyrepark, derudover er der helt sikkert også mange der har fået slidt godt og grundigt på lukkeren i kameraet i forbindelse med ferien, om det så er gået ud over den, ellers sagesløse, fotograf familie eller andre seværdigheder, det glæder vi os til at se.

- Velkomst

- Opfølgning siden sidst, opmagasineringsrum m.m.

- Billedkig, Ree-Dyrepark

- Kaffe - pause

- Næste udstilling, Tema & konkurrence: Makro

- Mere billedkig, det er ikke et krav at det er feriebilleder, tag billeder med du synes er særligt gode eller som har været særligt drilske.

Vel mødt!

På fotoudvalgets vegne

Per