Annoncering

Annoncering

Velkommen til GHS-Fotos Annoncerings-blog!

I denne blog kan medlemmer af GHS Fotoklub annoncere ting og sager, som andre kunne have glæde af. Det kan dreje sig om køb, salg, bytte, udlånslitteratur, links man har fundet, eller andet, der i skrivende stund ikke kan gættes på :-). Alle kan læse bloggen, men kun medlemmer kan redigere. Navigation sker via kategorierne listet til højre.

Kantinefotografering

FotoopgaverOprettet af Jørgen Jensen tir, oktober 29, 2013 13:25:43

Her er en opgave stillet af Lars Brynjulf Nielsen, som er køkkenchef for vores kantiner.

Lars' opgaveformulering:

***
Opgaven er den at vi i den nærmeste fremtid gerne skal lave, og udgive en folder omkring hvad vi laver i kantinen, og hvad man som medarbejder kan forvente af vores afdeling og service.

Folderen kommer efter planen i Grundfos velkomstmappe, og vil være tilgængelig i vores kantiner, samt på insite.

Derfor får vi brug for nogle foto af vores personale, kantiner, kunder eller råvarer m.m.?

Da vi ved at i er i GHS, synes vi at det var oplagt at inddrage jer, således at i kunne hjælpe med denne spændende og anderledes opgave.

***

Tag kontakt direkte til Lars på email lry@ghsfoto.dk for nærmere aftale, hvis du gerne vil hjælpe med denne opgave. Tidshorisont: billeder afleveres senest medio november, så folderen kan færdiggøres inden det nye år.

Med fotohilsner
Jørgen.

Fotografering på PDJA.

FotoopgaverOprettet af Jørgen Jensen tir, oktober 22, 2013 14:00:28
Hej alle.

Jeg er blevet spurgt, om jeg tror, fotoklubben kunne tænke sig at hjælpe PDJA med interiør-fotografering til brug på Insite. Det har jeg svært ved at svare på alene, så derfor udbyder jeg hermed projektet til jer.

Temaet er nok en blanding mellem "den lille ejendomsmægler" og "arkitektur". Udfordringen vil selvfølgelig være at præsentere et visuelt relativt uinteressant mødelokale på en indbydende måde. Det kunne godt bringe en god portion vidvinkelkreativitet mm. i spil.

Jeg ved endnu ikke, om jeg selv kan deltage, men kunne godt forestille mig et par timers hyggeligt gruppe-event. Det er Beverley Ann Grøn, der har spurgt, og jeg vedhæfter lidt tekst fra hende.

Sig frem, om du er interesseret. Det kommer til at foregå relativt snart, da Beverley har tidsfrist omkring medio november. Når jeg ved, hvem der er interesseret, arrangerer jeg de nærmere detaljer med jer og hende.

Hilsen
Jørgen.


Hvad kan man i denne kategori...?

FotoopgaverOprettet af Admin tir, oktober 22, 2013 13:33:41
Her kan man blandt klubbens medlemmer søge hjælp til konkrete fotoopgaver og projekter, man selv deltager i. De kan også fint udbydes, selv om man ikke ønsker at deltage, men tror, det kunne være interessant for andre.

Udbyder står selv for evt. formidling af kontakter og planlægning af arrangementet.