Annoncering

Annoncering

Velkommen til GHS-Fotos Annoncerings-blog!

I denne blog kan medlemmer af GHS Fotoklub annoncere ting og sager, som andre kunne have glæde af. Det kan dreje sig om køb, salg, bytte, udlånslitteratur, links man har fundet, eller andet, der i skrivende stund ikke kan gættes på :-). Alle kan læse bloggen, men kun medlemmer kan redigere. Navigation sker via kategorierne listet til højre.

Flyveturen d. 24/10

Spottede arrangementerOprettet af Frank Hegewald man, oktober 25, 2010 09:42:16

Flyveturen er udskudt indtil videre !

Som nævnt nedenfor er vejret en kritisk faktor - og med en vejrudsigt der var alt andet en opmuntrende valgte vi at udskyde til "bedre tider". En del af tanken med flyvning i oktober var at fange efterårs-farvepaletten inden alle bladene er blæst af træerne, i erkendelse af at der mest er udsigt til "dråbefoto" har vi valgt udskyde det til vi når frem imod perioder med lidt mere stabilt (frostklart?) vejr evt. med sneklædte vidder og lange skygger på den hvide sne....


Halløjsa

Der har længe været snak om en flyvetur og få skudt nogle billeder "lidt fra oven".

Vi har fået mulighed for at af sted, men da der kun kan være 3 i flyet ad gangen, skal vi prøve om vi kan planlægge lidt.
Så derfor hvis du har tid og lyst til at komme af sted på søndag så smid mig en mail (FKH@ghsfoto.dk) med navn og mobil nr.
Hvis piloten, om lørdagen, kan se vejret ikke holder vil i modtage en sms om aflysning.
Jeg regner med at de første kan komme op omkring kl 10.30 og så må vi se hvor længe vi skal og kan holde på pilot og fly (ca kl 15.)

Klubber regner med at kunne betale ½delen af udgifterne, dog ikke kørsels til og fra Billund.

Omkostninger pr time 1050,-

MEN ALT ER AFHÆNGIG AF VEJRET