Annoncering

Annoncering

Velkommen til GHS-Fotos Annoncerings-blog!

I denne blog kan medlemmer af GHS Fotoklub annoncere ting og sager, som andre kunne have glæde af. Det kan dreje sig om køb, salg, bytte, udlånslitteratur, links man har fundet, eller andet, der i skrivende stund ikke kan gættes på :-). Alle kan læse bloggen, men kun medlemmer kan redigere. Navigation sker via kategorierne listet til højre.

Fotografering på PDJA.

FotoopgaverOprettet af Jørgen Jensen tir, oktober 22, 2013 14:00:28
Hej alle.

Jeg er blevet spurgt, om jeg tror, fotoklubben kunne tænke sig at hjælpe PDJA med interiør-fotografering til brug på Insite. Det har jeg svært ved at svare på alene, så derfor udbyder jeg hermed projektet til jer.

Temaet er nok en blanding mellem "den lille ejendomsmægler" og "arkitektur". Udfordringen vil selvfølgelig være at præsentere et visuelt relativt uinteressant mødelokale på en indbydende måde. Det kunne godt bringe en god portion vidvinkelkreativitet mm. i spil.

Jeg ved endnu ikke, om jeg selv kan deltage, men kunne godt forestille mig et par timers hyggeligt gruppe-event. Det er Beverley Ann Grøn, der har spurgt, og jeg vedhæfter lidt tekst fra hende.

Sig frem, om du er interesseret. Det kommer til at foregå relativt snart, da Beverley har tidsfrist omkring medio november. Når jeg ved, hvem der er interesseret, arrangerer jeg de nærmere detaljer med jer og hende.

Hilsen
Jørgen.