Annoncering

Annoncering

Velkommen til GHS-Fotos Annoncerings-blog!

I denne blog kan medlemmer af GHS Fotoklub annoncere ting og sager, som andre kunne have glæde af. Det kan dreje sig om køb, salg, bytte, udlånslitteratur, links man har fundet, eller andet, der i skrivende stund ikke kan gættes på :-). Alle kan læse bloggen, men kun medlemmer kan redigere. Navigation sker via kategorierne listet til højre.

Hvad kan man i denne kategori...?

FotoopgaverOprettet af Admin tir, oktober 22, 2013 13:33:41
Her kan man blandt klubbens medlemmer søge hjælp til konkrete fotoopgaver og projekter, man selv deltager i. De kan også fint udbydes, selv om man ikke ønsker at deltage, men tror, det kunne være interessant for andre.

Udbyder står selv for evt. formidling af kontakter og planlægning af arrangementet.

Hvad kan man i denne kategori?

Spottede arrangementerOprettet af Admin ons, februar 10, 2010 14:45:58
Denne kategori er beregnet til at annoncere forskellige opkommende fotoarrangementer, man falder over. Det kunne være udstillinger, kurser, TV-udsendelser - kort sagt alt, der har en kalenderplacering. Skriv en sigende overskrift med tidspunkter og uddyb med links, avisudklip, egne ord, etc.

Hvad kan man i denne kategori...?

Pulterkammer uden hylder...Oprettet af Admin tir, februar 09, 2010 22:44:42
Dette er opsamlingskategorien til alt det, der ikke passer ind i nogle af de andre. Giv gerne en sigende overskrift og en intro-tekst, hvis ikke emnet giver sig selv.

Hvad kan man i denne kategori...?

Uimodståelige fotolinksOprettet af Admin tir, februar 09, 2010 22:42:29
Denne kategori er beregnet til at indlægge spændende fotolinks, man falder over. Ind med dem i første omgang, så rydder vi op og organiserer overskueligt en gang imellem. Skriv en kort intro til dine links, så vi nemmere kan orientere os, inden vi trykker.

Vejledning

VejledningOprettet af Admin tir, februar 09, 2010 22:26:29

Alle klubbens medlemmer og registererede interesserede er udstyret med en fiktiv email-adresse hos ghsfoto.dk. Vil du skrive på bloggen, skal du logge ind med denne adresse som brugernavn. Du kan frit anvende den tildelte adgangskode eller ændre den under "Rediger Profil", når først du er inde.

Adressen <dine_initialer>@ghsfoto.dk er spam-sikret i den forstand, at der ikke er tale om en egentlig email-konto, men blot et alias, hvorfra der automatisk videresendes til den adresse, som er registreret for dig i klubbens medlemsliste. Opstår der spam-problemer via et sådant alias, kan navnet blot ændres; så er der ro igen et stykke tid.

Lad derfor være med at opgive andre kontaktoplysninger i bloggens indlæg og kommentarer end dit ghsfoto-alias. Så skulle du være nogenlunde sikret.

God fornøjelse!

MVH Jørgen.

Hvad kan man i denne kategori...?

Søges (køb)Oprettet af Admin tir, februar 09, 2010 22:17:39
Her kan man oplyse, hvis man søger et eller andet stykke fotogrej til købs.

Hvad kan man i denne kategori...?

Sælges eller byttes vækOprettet af Admin tir, februar 09, 2010 22:12:15
Her kan fotogrej udbydes til salg - primært mellem medlemmer. Det er ikke intentionen at konkurrere med Den Blå Avis, men besøgende, der ikke er medlemmer af klubben, er også velkomne til at henvende sig på annoncerne. Al kontakt foregår direkte mellem køber og sælger. Der må dog gerne bydes i offentlighed på bloggen (medlemmer).

Hvad kan man i denne kategori...?

Litteratur til udlånOprettet af Admin tir, februar 09, 2010 22:02:17
Her kan man annoncere spændende fotolitteratur, som står hjemme på hylden og trænger til at glæde andre ved at blive læst. De enkelte udlån arrangeres direkte af parterne selv.

Hvad kan man i denne kategori...?

Må jeg se din "so-ein-Ding"?Oprettet af Admin tir, februar 09, 2010 21:54:36
Jo, her kan man efterspørge grej, som man har en mistanke om, findes i klubben. Det er ikke nødvendigvis med lån for øje, men måske for at se nærmere på en stump, man overvejer at købe - eller blot lige trænger til at røre ved... Det kunne jo være, at dens ejer var villig til at medbringe den på næste klubmøde.