Annoncering

Annoncering

Velkommen til GHS-Fotos Annoncerings-blog!

I denne blog kan medlemmer af GHS Fotoklub annoncere ting og sager, som andre kunne have glæde af. Det kan dreje sig om køb, salg, bytte, udlånslitteratur, links man har fundet, eller andet, der i skrivende stund ikke kan gættes på :-). Alle kan læse bloggen, men kun medlemmer kan redigere. Navigation sker via kategorierne listet til højre.

Vejledning

VejledningOprettet af Admin tir, februar 09, 2010 22:26:29

Alle klubbens medlemmer og registererede interesserede er udstyret med en fiktiv email-adresse hos ghsfoto.dk. Vil du skrive på bloggen, skal du logge ind med denne adresse som brugernavn. Du kan frit anvende den tildelte adgangskode eller ændre den under "Rediger Profil", når først du er inde.

Adressen <dine_initialer>@ghsfoto.dk er spam-sikret i den forstand, at der ikke er tale om en egentlig email-konto, men blot et alias, hvorfra der automatisk videresendes til den adresse, som er registreret for dig i klubbens medlemsliste. Opstår der spam-problemer via et sådant alias, kan navnet blot ændres; så er der ro igen et stykke tid.

Lad derfor være med at opgive andre kontaktoplysninger i bloggens indlæg og kommentarer end dit ghsfoto-alias. Så skulle du være nogenlunde sikret.

God fornøjelse!

MVH Jørgen.


Oprettet af Carsten Nørgaard tir, april 06, 2010 20:53:23

Hej Jørgen

Et rigtig godt initiativ. Os der ikke kommer så ofte (for tiden) kan nu bedre følge med.

Med venlig hilsen

Carsten Nørgaard