Annoncering

Annoncering

Velkommen til GHS-Fotos Annoncerings-blog!

I denne blog kan medlemmer af GHS Fotoklub annoncere ting og sager, som andre kunne have glæde af. Det kan dreje sig om køb, salg, bytte, udlånslitteratur, links man har fundet, eller andet, der i skrivende stund ikke kan gættes på :-). Alle kan læse bloggen, men kun medlemmer kan redigere. Navigation sker via kategorierne listet til højre.

Gursky

Spottede arrangementerOprettet af Ulla Lippert Andersen ons, marts 28, 2012 14:40:06

Verdens dyreste fotografi

Som nogen af jer nok er stødt på, blev verdens dyreste fotografi solgt på Christies i november sidste år for 22 mio kr. Det er taget af Andreas Gursky. Beskrivelsen er her:
http://www.pressefotografforbundet.dk/news/fotografi/14230/verdens-dyreste-fotografi

Gursky beskæftiger sig blandt andet med en type billeder som, hvis de er taget rigtigt, jeg synes kan være meget fascinerende, nemlig 'næsten-gentagne' mønstre.

Gursky udstiller i øjeblikket på Louisiana. Kunne det være et udflugtsmål for GHS foto? Jeg skal se udstillingen i morgen og vil gerne dele mine anbefalinger om udstillingen. Desværre løber den kun til 15. maj.

Link til udstillingen hvor der også er en video om udstillingen: http://www.louisiana.dk/dk/Menu/Udstillinger/Andreas+Gursky/Andreas+Gursky

Hilsen

Michael